HELL Bootcamp AS

Org.nr. 828558862

Gjertrudvegen 7, Straume

kontakt@hellbootcamp.no

Bootcamp er effektiv trening som passer alle

Er du klar for en treningsopplevelse som passer alle, uansett alder, kjønn, form eller størrelse? HELL Bootcamp tilbyr 45-minutters intervalltrening som kombinerer kondisjonstrening og styrketrening i et støttende og motiverende miljø. Prøv oss nå gratis i en uke!

Klikk her for å prøve en uke gratis
EN UKE GRATIS PRØVEMEDLEMSKAP – UTEN FORPLIKTELSER
Bli med som du er
Bootcamp-trening kan høres skremmende ut for enkelte, men vi vil gjerne vise deg at vår tilnærming er inkluderende og tilpasset alle.
Våre erfarne instruktører justerer øvelsene basert på ditt ferdighetsnivå, og sørge for at du får mest mulig utbytte av treningen.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår treningsfamilie, uavhengig av alder, kjønn, form eller størrelse.
Kraften i gruppetrening
Det kan være utfordrende å motivere seg til å trene alene, og vanskelig å vite hva man skal gjøre for å få best mulig resultat.
Derfor tror vi på kraften i gruppetrening – ved å trene sammen med andre får du inspirasjon og motivasjon fra gruppen, samtidig som du alltid har en trener til stede som veileder deg og hjelper deg med å oppnå best mulig resultat.
Våre fantastiske medlemmer
Vi er stolte av våre medlemmer og hvordan de har oppnådd sine treningsmål hos HELL Bootcamp. Her er noen av deres historier:
Charlotte
Møt Charlotte, en engasjert og dedikert medlem av vårt treningssenter. Hun har nylig blitt dobbel månedsvinner i februar og mars i vår uhøytidlige konkurranse der målet er flest treningstimer. Charlotte er en inspirerende kraft som er kjent for sin utrettelige innsats og evne til å knuse konkurransen :-)
“Oppfordrer alle til prøve dette treningssenteret. Uten tvil det beste. Både de ansatte og de som trener der er fantastiske.“
Heidi og Rudi
Møt Heidi og Rudi, en velkjent duo som alltid er ivrige etter å trene. Rudi nyter sin pensjonisttilværelse, mens Heidi har overvunnet sine balanseutfordringer og oppdaget en ny frihet gjennom HELL Bootcamp.
“Ved å utfordre oss selv og støtte hverandre, kan vi alle finne styrke og suksess i det uventede. I HELL Bootcamp finner du et samfunn som løfter deg opp og hjelper deg med å bryte gjennom grenser, slik at du kan oppdage nye høyder av fysisk og mental prestasjon.“
Roger
Roger, en travel 44 år gammel mann, slet med å finne tid og energi til trening i en hektisk arbeidshverdag. Etter å ha begynt å trene hos HELL Bootcamp har han opplevd en ny livsgnist og energi som har gitt ham et helt nytt perspektiv på hverdagen.
“Jeg har aldri følt meg så bra som nå etter å ha begynt å trene hos HELL Bootcamp. Treningen gir meg en boost i energi og motivasjon som jeg tar med meg inn i arbeidsdagen. Jeg vil absolutt anbefale dette til alle som vil ha en positiv endring i livet sitt.“
Ove
Ove er en livsglad mann som trass nylige helseutfordringer ivrig deltar på bootcamp-, spinning- og boksetimer, og føler seg bedre enn noensinne.
“Invester i helsen din mens du fortsatt kan. Det er aldri for sent å starte, og hvert skritt fremover er en seier. La ikke livets utfordringer holde deg tilbake; finn styrke i å overvinne de og bli den beste versjonen av deg selv.“
Supereffektiv trening
Vår bootcamp-trening kombinerer kardiovaskulær trening og styrkeøvelser for å gi deg en total kroppsøkt som vil forbedre både styrke og kondisjon. Fordelene inkluderer:
 • Effektiv kaloriforbrenning: Hjelper deg å forbrenne kalorier effektivt, noe som kan hjelpe deg å oppnå dine vekttapmål og forbedre kondisjonen.
 • Variert trening: Vi inkluderer en rekke forskjellige øvelser og apparater for en utfordrende og aldri kjedelig treningsøkt.
 • Motivasjon og inspirasjon: Trening sammen med andre kan hjelpe deg å holde deg motivert og inspirert, og det kan være en flott måte å bli en del av et støttende fellesskap.
 • Tilpasset trening: Våre instruktører veileder deg gjennom øvelsene og tilpasser treningen til ditt nivå, slik at du får mest mulig ut av treningen uansett ferdighetsnivå.

Hvordan vi trener

Vi sørger for at hver treningsøkt er dynamisk og effektiv, og kombinerer ulike apparater og øvelser for å engasjere hele kroppen og maksimere resultater. Bootcamp passer for alle, uansett treningsbakgrunn. Våre trenere tilpasser øvelsene slik at alle kan delta og utvikle seg i sitt eget tempo.

 1. Allsidig apparattrening

  Vi tar i bruk et variert utvalg av apparater, inkludert skillmill, skierg og romaskin. Disse apparatene bidrar til å utfordre og forbedre din kondisjon, styrke og utholdenhet.

 2. Sirkeltrening

  Sirkeltrening inkluderer manualer, kettlebells, strikk, tau, egen kroppsvekt og slamballer. Dette styrker hele kroppen og øker utholdenhet og funksjonell styrke.

 3. Personlig veiledning og teknikk

  Våre dyktige trenere passer på at alle utfører øvelsene korrekt og trygt. De gir individuell veiledning etter behov. Du vil føle deg trygg og få mest mulig ut av treningen.

 4. Variasjon

  Noen økter vil ha fokus på kjernen, på rumpe og lår, på overkroppen, og noen vil være en total-kroppsøkt. Uansett hvilken time du velger, vil du jobbe med hele kroppen.

Kundetilfredshet: Vår topprioritet
Opplev fordelene med gruppetrening hos HELL Bootcamp. Mange tidligere inaktive medlemmer har funnet ny glede og energi i livet i vårt støttende fellesskap.
Vi forstår at valg av treningsstudio kan være utfordrende, men vi er her for å bygge tillit.
Kom som du er, og se hvor langt du kan nå med vår hjelp!
Ofte stilte spørsmål
Vi forstår at du kanskje har spørsmål eller bekymringer om bootcamp-trening, så her er noen svar på vanlige spørsmål:
Må jeg være i god form for å delta?
Nei! Vi har medlemmer i alle former og størrelser, og våre trenere vil hjelpe deg med å tilpasse øvelsene til ditt nivå.
Kan jeg trene på bootcamp hvis jeg har skade eller helseplager?
Ja, absolutt! Men det er viktig å informere din instruktør om du har helseproblemer eller spesielle behov. Våre instruktører kan da tilpasse øvelsene etter dine behov.
Hvilket utstyr trenger jeg?
Du kan trene i vanlige treningsklær og innesko. Kan være greit å ta med et håndkle eller svettebånd. Husk vannflaske!
Hva slags trening kan jeg forvente?
Vi har et variert program som inkluderer styrkeøvelser, kardiovaskulær trening og fleksibilitetstrening. Vi vil sørge for å holde ting interessante og utfordrende!
Kan jeg prøve en time først?
Vi har regelmessige "test-drives" der du kan komme ved å melde i ifra via vårt kontaktskjema , via messenger, eller Instagram. Du kan også registrere deg og prøve oss en uke kostnadsfritt og uforpliktende.
Kan jeg ta pauser under treningene?
Absolutt! Vi oppfordrer alle medlemmene våre til å lytte til kroppen sin og ta pauser hvis de trenger det.
Medlemskap: kun 499,-/mnd
Gjelder ut 2024, deretter 699,-/mnd
Når du blir medlem hos HELL Bootcamp, får du tilgang til våre bootcamp-timer, samt:
 • Spinning for en høyintensiv kondisjonstrening
 • Yoga for å forbedre din fleksibilitet og roe sinnet
 • Fitness-boksing for effektiv boksetrening
Husk at du kan prøve oss helt gratis og uforpliktende i en uke. Vi er sikre på at du vil elske vår støttende og motiverende treningsatmosfære.

Noen tilbakemeldinger fra våre kunder..

“Anbefales på det sterkeste visst man vil ha det GØY på trening i superfine nye lokaler! Det absolutt gøyeste jeg gjør akkurat nå er boksing med venninner eller mann. Ny favoritthobby for oss alle 😅🔥“

Christina Sletteland

“Skuldersmertene som har plaget meg i flere år forsvant etter noen uker med boksing. Jeg er blitt helt avhengig av å trene og har aldri følt meg bedre. Takk, HELL Bootcamp :)“

Yana Mikhaleva

“Anbefaler HELL Bootcamp på det varmeste! Supergode timer som er lett å tilpasse uansett form og alder. I tillegg er det flinke og imøtekommende trenere og personale! 💪“

Cathrine Steen

“Anbefaler alle å prøve HELL Bootcamp! Jeg har hatt Ivan som instruktør og personlig trener i flere år, og han er en utrolig flink, dedikert og motiverende trener. HELL Bootcamp har et veldig godt miljø og ikke minst ufattelig gøye treningsformer som passer alle uansett hvilken form man er i. Jeg er helt hekta 🤩“

Ann Hammer Bolstad

“Dette er noe alle bør prøve, alle aldere og uansett form 🤩🔥 En må ikke være trent for å begynne her, men en BLIR trent og HEKTET! 💪 Superdyktige og omtenksomme trenere, RÅ musikk og det beste av alt utstyr. Min mann hadde aldri prøvd dette før og var skeptisk.. men nå er vi der 3-4 ganger i uken og DIGGER det.“

Åse-Helene Lien

“Etter å gjennomført en prøvetime på HELL Bootcamp var ikkje dette noe å lure på - dette er plassen for meg! Kan virkelig anbefale dette treningssenteret. Man føler seg alltid velkommen og blir godt ivaretatt uavhengig av hvilken form eller treningsbakgrunn man har.“

Karen Stølsnes Helle

“HELL Bootcamp kan anbefales på det varmeste! Råtøffe lokaler, med gode og varierte timer. Prøvde boksing i dag for første gang; utrolig gøy! Bootcamp er for alle - konkurrerer kun med deg selv. Bootcamp som konsept har hjulpet meg ned 20 kg.“

Christian Bolstad

“Har trent her en måned og er superfornøyd 😀 Instruktørene er flinke, musikken er awesome, alt er moderne og superfancy. Rett og slett superawesomehellokitty 😻“

Linn Helen Hernar

“Etter å ha strevd med manglende motivasjon for trening i mange år, så har den snudd helt etter å ha prøvd trening her! Fantastisk stemning, gode og varierte timer og supre trenere som ser og veileder! 🙂👍 Kan virkelig anbefales! Kom å prøv selv! 🙂🔥“

Kristin Amundsen

“Variert og kjempegod trening. Topp utstyr, lokale og ikke minst instruktører 🙂“

Cecilie Bekkåsen

“Jeg anbefaler alle å prøve dette. Fantastisk gøy og motiverende trening. Prøv, og du vil aldri angre.“

Marit Tonning

“Fantastisk plass å trene uansett hva slags form man er i! Blir super-motivert og godt tatt i mot av de som jobber der! Anbefaler virkelig å trene her!!! 😍💪❤“

Tonje Margrethe Brunsell Sørli

La oss hjelpe deg å nå dine mål!

Kom som du er og bli med på en effektiv og morsom treningsøkt hos HELL Bootcamp! Vi har et støttende fellesskap som passer alle uavhengig av alder, kjønn, form eller størrelse.