HELL Bootcamp AS

Org.nr. 828558862

Gjertrudvegen 7, Straume

kontakt@hellbootcamp.no

Utforsk din indre styrke og finn ro med yoga

Oppdag kraften i yoga som en vei til indre ro og forvandling. Våre yogaklasser er tilrettelagt for alle nivåer, og vil hjelpe deg med å styrke kroppen, berolige sinnet og koble til din indre visdom. Bli med oss i dag og ta det første steget mot en mer balansert og fredfull tilværelse.

Klikk her for å prøve en uke gratis
EN UKE GRATIS PRØVEMEDLEMSKAP – UTEN FORPLIKTELSER
Indre styrke og ro
Ved å utforske din indre styrke og finne ro gjennom yoga, vil du kunne oppdage nye sider ved deg selv og utvide horisonten for hva du kan oppnå.
Gjennom fokuserte pusteteknikker, kroppsbevissthet og meditasjon, vil yoga hjelpe deg med å utvikle mental og fysisk styrke, samtidig som du lærer å slippe stress og negative tanker.
Våre dyktige instruktører vil veilede deg gjennom utfordrende og avslappende øvelser som er tilpasset dine individuelle behov. La oss bli din partner i reisen mot en sunnere, mer balansert og roligere livsstil.
Fordeler med yoga
Yoga tilbyr en rekke fysiske og mentale fordeler som bidrar til en sunnere og mer balansert livsstil.
 • Fleksibilitet: Forbedrer fleksibilitet gjennom gradvis tøyning og styrking.
 • Styrke: Styrker og toner muskler i hele kroppen med ulike stillinger.
 • Stressreduksjon: Reduserer stress ved å kombinere pusteøvelser og meditasjon.
 • Bedre holdning: Styrker rygg og kjerne, forbedrer holdning og reduserer ryggsmerter.
 • Økt energi: Øker energinivået og reduserer tretthet med sirkulasjon og pusteteknikker.
Medlemskap: kun 499,-/mnd
Gjelder ut 2024, deretter 699,-/mnd
Når du blir medlem hos HELL Bootcamp, får du tilgang til våre yoga-timer, samt:
Husk at du kan prøve oss helt gratis og uforpliktende i en uke. Vi er sikre på at du vil elske vår støttende og motiverende treningsatmosfære.
 • Stressreduksjon

  Lær deg å puste rolige og dype drag med magen for å redusere puls og blodtrykk som fjerner stress.

 • Forbedret mobilitet

  Bygg sterk kjernemuskelatur som bidrar til god kroppsholdning og balanse.

 • Velvære

  Økt mental og fysisk energi. Færre negative følelser.

Ofte stilte spørsmål
Hva slags yogaklasser tilbyr dere?
Vi tilbyr et bredt spekter av yogaklasser for ulike nivåer og interesser, inkludert hatha, vinyasa, yin, restorative og power yoga, samt meditasjon og pusteøvelser.
Er jeg for utrent eller uerfaren?
Absolutt ikke! Vi har yogaklasser som passer for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne utøvere. Våre instruktører vil hjelpe deg med å tilpasse øvelsene etter dine behov og ferdigheter.
Hva trenger jeg å ta med?
Vi tilbyr yogamatter til bruk i våre lokaler, men du er velkommen til å ta med din egen matte om du foretrekker det. Vi anbefaler også at du tar med et håndkle og en vannflaske.
Kan jeg prøve en time først?
Vi har regelmessige "test-drives" der du kan komme ved å melde i ifra via vårt kontaktskjema , via messenger, eller Instagram. Du kan også registrere deg og prøve oss en uke kostnadsfritt og uforpliktende.
Hvor ofte bør jeg praktisere yoga?
Det anbefales å praktisere yoga minst to til tre ganger per uke for å oppleve de mange helsefordelene. Imidlertid kan du se positive endringer i kropp og sinn selv med en gang i uken, og du vil merke ytterligere forbedringer jo mer du praktiserer.
Kan jeg også trene andre treningsformer?
Hos oss kan du trene bootcamp, spinning, boksing og yoga. Du velger selv hvilke timer du ønsker å delta på. Vi anbefaler variert trening.

La oss hjelpe deg å nå dine mål!

Kom som du er og bli med på en effektiv og morsom treningsøkt hos HELL Bootcamp! Vi har et støttende fellesskap som passer alle uavhengig av alder, kjønn, form eller størrelse.