HELL Bootcamp AS

Org.nr. 828558862

Gjertrudvegen 7, Straume

kontakt@hellbootcamp.no

HELL Bootcamp-opplevelsen: vår ærlige anmeldelse, av Roger og Åse-Helene

12. mar 2023

Eksternt innlegg av Roger og Åse-Helene

Dette er et eksternt innlegg skrevet av Roger og Åse-Helene. Vi har trent på HELL Bootcamp, et treningssenter på Straume som tilbyr gruppetrening innen bootcamp, spinning, yoga og fitness-boksing, siden sommeren 2022. I starten ble vi positivt overrasket over hvor utfordrende og variert treningen var, og i denne bloggposten vil vi dele vår opplevelse med HELL Bootcamp og hvorfor dette treningssenteret har blitt et av våre favorittsteder.

Opplev HELL Bootcamp

HELL Bootcamp ligger sentralt til på Straume og har utmerket parkering rett utenfor døren. Fra første stund følte vi oss velkomne på HELL Bootcamp. Instruktørene var vennlige og oppmuntrende, og fellesskapet på senteret var sterkt og inkluderende. Vi ble overrasket over hvor utfordrende og variert treningen var - fra styrketrening til høyintensitets intervalltrening (HIIT), og alt imellom.

Fellesskapet på HELL Bootcamp

En annen ting som gjør HELL Bootcamp unikt er fellesskapet. Du vil bli en del av et samfunn av mennesker som er dedikerte til å oppnå sine treningsmål og som vil støtte deg gjennom hele din reise. Fra instruktørene til de andre deltakerne, vil du føle deg velkommen og støttet.

Variert timeplan

HELL Bootcamp tilbyr en rekke forskjellige treningstimer, og det er noe for enhver smak. Enten du liker å svi av kalorier på spinning, eller ønsker å styrke kroppen med bootcamp-timer eller fitness-boksing, vil du garantert finne en klasse som passer deg. Instruktørene på HELL Bootcamp er svært dyktige og de har en utmerket evne til å motivere og pushe deg til å yte ditt beste.

Vår erfaring med HELL Bootcamp

Vi har deltatt på veldig mange forskjellige timer på HELL Bootcamp, og hver time har vært unik og utfordrende på sin egen måte. Enten du er nybegynner eller en erfaren utøver, vil du kunne finne en time som passer for deg.

En unik og utfordrende opplevelse

Vi kan ærlig si at HELL Bootcamp er et av de beste treningssentrene vi har vært på. Treningstimene er utfordrende og gir deg en skikkelig treningsøkt, samtidig som de er tilpasset for alle ferdighetsnivåer. Fellesskapet på HELL Bootcamp er også noe som skiller dette treningssenteret fra andre - du vil føle deg som en del av en stor og støttende familie. Vi har virkelig forelsket oss i HELL Bootcamp og vil absolutt anbefale det til alle som er ute etter en utfordrende og variert treningsopplevelse.

Våre tanker om HELL Bootcamp

Vi har virkelig funnet vår "treningshavn" på HELL Bootcamp, og vi har ingen planer om å gå videre. Vi føler at vi har funnet et sted som passer perfekt for oss og som hjelper oss å nå våre treningsmål. HELL Bootcamp er ikke bare et treningssenter - det er et fellesskap av mennesker som ønsker å utfordre seg selv og støtte hverandre i å bli den beste versjonen av seg selv. Vi håper å se deg på HELL Bootcamp snart!

Vi håper denne anmeldelsen har gitt deg et innblikk i hva du kan forvente deg på HELL Bootcamp, og at du føler deg inspirert til å teste ut dette unike treningssenteret selv.

Sportslig hilsen fra Roger og Åse-Helene.

La oss hjelpe deg å nå dine mål!

Kom som du er og bli med på en effektiv og morsom treningsøkt hos HELL Bootcamp! Vi har et støttende fellesskap som passer alle uavhengig av alder, kjønn, form eller størrelse.