HELL Bootcamp AS

Org.nr. 828558862

Gjertrudvegen 7, Straume

kontakt@hellbootcamp.no

Tyvstart høstsesongen med et pang: Tren gratis ut året på HELL Bootcamp!

05. aug 2023

Velkommen til en ny sesong hos HELL Bootcamp

Sommeren er over, og det er tid for å komme i gang med rutinene igjen. Mens du pakker bort badetøyet og tar frem høstklærne, er det perfekt tid for å tenke på dine treningsmål for resten av året.

Ditt tilbud: Gratis trening ut året

HELL Bootcamp gir deg en unik mulighet til å trene gratis ut året. Ja, du hørte riktig - gratis. Alt du trenger å gjøre er å binde deg til oss for de neste 12 månedene, og du får resten av dette året på kjøpet.

Hvordan det fungerer

Når du registrerer deg hos oss, starter abonnementet umiddelbart, men du betaler ingenting før det nye året starter. Fra 1. januar betaler du den vanlige prisen på kr 699 per måned.

Ingen skjulte kostnader

Vi mener at ærlighet er den beste politikken. Det er ingen skjulte kostnader eller overraskelser. Alt du betaler er månedlig medlemskap når det nye året starter.

Fordelene med vårt tilbud

Ikke bare får du trene gratis resten av året, men vi gir deg også muligheten til å prøve oss gratis for en uke før du bestemmer deg. Det krever ingen forpliktelser og du trenger ikke å legge inn kredittkortinformasjonen din.

Prøv oss gratis for en uke

Før du binder deg til et helt år, kan du prøve oss gratis i en uke. Vi er sikre på at du vil elske HELL Bootcamp, men vi vil at du skal være 100% sikker før du forplikter deg.

Verdi for pengene

Vårt tilbud gir deg maksimal verdi for pengene. Ikke bare får du tilgang til toppkvalitets trening, men du blir også en del av HELL Bootcamp-familien.

Hva kan du forvente på HELL Bootcamp

Vi tilbyr et bredt spekter av treningsformer for å holde deg motivert og utfordret.

Gruppetrening

Fra bootcamp til fitness-boksing, våre gruppetreningskurs er designet for å hjelpe deg med å bygge styrke, utholdenhet og fellesskap.

Spinning

Bli med på våre energiske og utfordrende spinningkurs som får pulsen din til å stige og kaloriene til å forbrenne.

Yoga

Skap balanse i kroppen og sinnet med våre yoga-klasser. Perfekt for restitusjon og ro.

Fitness-boksing

Ta treningen din til neste nivå med fitness-boksing, en morsom og effektiv treningsform som forbedrer styrke, koordinasjon og utholdenhet.

Hvordan registrere deg

Prosessen er enkel. Besøk vår webside og registrer deg på et par minutter. Du trenger ikke legge inn kredittkort før prøveuken er over dersom du ønsker å fortsette.

Konklusjon: Din helse er din største investering

Sommeren kan være en tid for å slappe av, men nå som høsten er her, er det på tide å investere i din egen helse og velvære. Bli med oss på HELL Bootcamp og sett i gang høstsesongen med et pang!

Ofte stilte spørsmål

1. Hvordan kan jeg registrere meg for gratis prøveuke?

Du kan registrere deg for gratis prøveuke på vår nettside.

2. Hva skjer hvis jeg vil avslutte mitt medlemskap før bindingstiden er over?

Det er viktig å merke seg at dette tilbudet krever en binding på 12 måneder.

3. Hva er den vanlige prisen for et medlemskap hos HELL Bootcamp?

Fra 1. januar vil du betale den vanlige prisen på kr 699 per måned.

4. Hva slags treningsklasser tilbyr dere?

Vi tilbyr et bredt spekter av gruppetrening, spinning, yoga og fitness-boksing.

5. Når starter abonnementet mitt?

Abonnementet starter fra det øyeblikket du registrerer deg. Du kan trene gratis ut året, og den vanlige betalingen starter fra 1. januar.

La oss hjelpe deg å nå dine mål!

Kom som du er og bli med på en effektiv og morsom treningsøkt hos HELL Bootcamp! Vi har et støttende fellesskap som passer alle uavhengig av alder, kjønn, form eller størrelse.